saxnäs .

Okej, det tog inte riktigt en vecka, men ingen läser den här jävla bloggen i vilket fall. Jag sitter i Saxnäs och funderar på vad sjutton jag ska göra. Det är som inte riktigt dags för någon ting, jag orkar inte vara med på lektionen de har med konfirmanderna, vill helst sova.. Men, går inte riktigt för tillfället. Eller, helst skulle jag vilja fixa så att jag skulle kunna köra ett Afro-dance pass med ungarna, fast det löser sig inte med musiken. När dessutom ingen annan är på känns det inte så kul. Kajsa kanske kan köra ett till Yoga-pass istället.

Vad har vi gjort hittills då? Igår, fredag var jag i slalombacken och hade slalomskola, det var ok, även om vädret sög! Idag har jag, well, ätit frukost och haft mässa, där jag läste en text. Nu sitter jag som sagt mest och funderar på vad jag ska göra. Senare idag ska vi gräva bivacker, är dock inte riktigt lika peppad som jag var igår och tidigare idag. Nu känns det mest som "DRA ÅT HELVETE!"

Önskar att det fanns ljud på den här datorn så man faktiskt kunde typ, titta på Queer as folk eller söka musik på youtube. That would be awesome! Hade jag haft musik, så kunde jag ha ägnat mig åt att planera träning. Jag vet att jag klagar, men det är typ det humöret jag är på just nu, so sue me!

Trevligt är dock att även den här gången har det varit prat om OS och skidskytte, vi har bra planer för framtidens Olympiska Spel. Ledarteamet är the GREJ!

Peace (Y)

veckan .

OMG! Har skrivit TVÅ inlägg den här veckan. Inte så mycket har hänt, har totalt omvärderat en person, eller. Inte totalt, men har i alla fall lärt mig något om personen. Det var inte så trevlig kunskap, men sånt som händer antar jag, och något jag kan komma över. Har planerat utgång två gånger, onsdags blev det av, och kvällen blev riktigt lyckad tillslut. Däremot igår, bah! Framnäs som man alltid har kunnat lita på, tog 100:- i inträde för att de hade ett jävla band.

Att betala 100:- för att sitta på en bar med 50 taggare och lyssna på blues kändes inte så lockande, så kvällen blev tyvärr ganska kort. Hade varit trevligt att ta ett par öl i gott sällskap, en annan helg, yes? Förutom uteliv har det blivit en del jobb, ointressant på Sibylla, men även på arenan. Jag jobbar alltså även i kiosk på Fjällräven center under hockeymatcher. Inte det glamourösaste man kan göra, men folket jag jobbade med gjorde allt värt det! Nu har jag dock jobbat min sista match då Modo missade slutspel. Vi vann dessutom en säljtävling mellan kioskerna, i år igen. Min kiosk vann även förra året, och vi tillsammans med våra kunder har utsett oss själva till arenans bästa kiosk. Det som återstår nu är att spendera våra drickspengar (lite drygt 600:-, det ni!).

Förutom jobb har jag även tittat en del på TV, dock på datorn, men jag har dels återupptäckt Supernatural (som enligt www.tv.com har de knäppaste fansen, no shit Sherlock?!), och dels har jag börjat titta på både Cougar Town och Greek. Varför vet jag inte, men har man inget liv så har man inget liv. Två länkar för att titta på tv-serier online: (om man tittar på megavideo får man dock bara titta typ, 72 minuter, sedan måste man ta en paus på 54).

http://www.freeonlineepisodes.net/watch-tv-shows-online/
http://www.blinkx.com/show/



En bild på Greyson, alltså en utav huvudpersonerna i Cougar Town, är lite kär i honom, trots han små ögon, haha!
 
Nu strax ska jag ge mig ut på en springrunda, JAG?! Det är nästan lite fantastiskt... Senare ska jag även träna på energihuset, innerstrengt är det tänkt och kanske lite gym? Känner mig så jäkla rastlös just nu, tror lite träning är precis vad jag behöver!

Får se om jag skriver något mer innan jag far till fjälls, annars blir det uppdatering om en vecka!
C ya!


dans .

Okej, jag vet. Inläggen är sällsynta, men det händer ungefär så här mycket som är värt att skriva om. Idag har i alla fall min kortvecka börjat, vilket gör att jag faktiskt är ledig några dagar denna vecka. Jobbade natt i helgen, det var ganska drygt, precis som väntat, men än en gång så överlevde jag iaf.

Schemat för denna vecka är ganska fullspäckat, måste ju verkligen passa på att göra en massa när jag faktiskt är ledig några dagar + att flera kompisar har sportlov. Idag har jag träffat min kusin Moah, vi har spelat tv-spel och bara hängt. Sedan klockan 18 for jag in till energihuset för att testa Afro Power Dance. Hade testat det på skolan innan, men vad är kul på skolan, egentligen?

I alla fall, hade ganska höga förväntningar, även om jag inte trodde att det skulle bli så jobbigt. Efter att ha hämtat vatten, varit björn och regn i lite drygt en timme var jag ändå helt slut. Träningsformen rekommenderas! Det går inte att inte ha ett leende på läpparna samtidigt som det är helt individuellt hur mycket man vill ta ut sig. Två tummar upp!

Imorgon ska jag träffa min andra kusin Sandra som har kommit upp från Sundsvall i veckan, hoppas iaf att det blir riktigt fint väder. Vi ska nog ev. fara in och träna också, kanske Powerstrike?

Onsdag blir det jobb + utgång, torsdag blir det bakis + jobb, fredag blir det träning + jobb. Sedan vet jag inte. Har fått ett förslag att fara ut till en stuga, titta på film och leka med hundar, vilket jag tycker låter klockrent, men får se hur det blir! Skriver väl något mer i veckan!
Tjao!

svenskar .

Jag har kommit på en sak om oss svenskar. Eftersom vi aldrig får vara öppet stolta över någonting, så blir vi istället smygstolta, elitistiska översittare. Exempel, jag tränade massor igår, i mina gamla gympashorts och jag kunde riktigt KÄNNA blickarna. Tankegångarna gick kanske lite såhär "JAG har minsann gjort detta förut och VET att man inte kan ha sånna shorts!" Eller "psshht, tror hon att hon gör rätt nu eller?".

Jag och Ysa har diskuterat detta fenomen inom hund- och häst-världen, men när jag tänker på det existerar det lite överallt. Detta tror jag beror på att eftersom vi inte kan säga : "Jag är bäst", så hävdar vi oss genom att säga(tänka) "du är sämst." Vi är dock givetvis alltför artiga för att säga det rätt ut, istället säger vi det bakom ryggar och ger "tips" som andra aldrig bett om. Jag ska inte säga att jag aldrig är elitistisk, det brukar vara farligt, men jag HATAR elitism.

Förövrigt har jag problem att gå idag, har börjat träna, och har inte direkt börjat i ett lugnt tempo. Men, men, jag känner ju iaf att jag lever vilket är bra. Blir trevligt till helgen då jag jobbar natt! Idag är det konfirmation, där jag tydligen ska få en present (?) och hockeymatch, vilket då innebär mer jobb för mig.

See ya, suckers!

RSS 2.0