just a regular sunday morning .

Okej, eller inte kanske. Min forsta vecka hos Rhett ar over. Jag sitter vid datorn och vantar pa att han ska komma hem (vilket visserligen inte ar nagot ovanligt), MEN! Idag har han forhoppningsvis med sig sin son, Lawson. Som jag da inte har traffat an, mest pagrund av Rhetts psykotiska ex.

I vilket fall, Lawson ar da 8 (9?) manader, han fyller ar runt jul, sa det borde vara 9 nu... Hans forsta ord var dad, han har borjat fa tander och tydligen ar han precis som Rhett i den aldern. Ar jag nervos? Eh, lite? Kan ju inte direkt saga att jag har allt for mycket erfarenhet av barn i den aldern! Och Lawson ar ju som en ganska viktig person i Rhetts liv, and yes, that was an understatement!

And btw, Jim, Rhetts pappa kopte en lott till mig, sa hall tummarna! :D

Men nu verkar Rhett vara hemma igen, sa ska dra mig! Men hoppas alla i Sverige har det bra, saknar er! Checka bilderna fran camping-trippen till Bingara btw: http://www.facebook.com/#!/album.php?id=533504474&aid=252306

Cyaaaa!

fired .

Okej, sa vad har hant sedan sist? Manga av er vet nog redan, men jag har i alla fall traffat en kille. Rhett heter han och jag flyttar ner till honom - idag! Varfor idag, nar jag nastan har jobbat de nodvandiga tre manaderna pa farmen? Varfor inte halla ut liiiiite langre? Anledningen, jag har fatt sparken! Varfor? Inte en javla aning! Adrian, alltsa farmens agare, kom till huset igar kvall och sa till mig och tjejen jag bor med, att jag har inge mer jobb for tjejer. Sa jag kor er till Tamworth imorgon. Sa, jag ar nu i Tamworth. Ska leta jobb i vantan pa att Rhett hamtar mig har, hur tur har jag? Min pojkvan kor 5 timmar (hit, och 5 timmar tillbaka) for att hamta mig! Well, har man varldens basta pojkvan sa har man.

Vad har hant mer? Forutom samma gamla skit? Eh, not so much. Sista 3 veckorna fick jag da en roommate, tysk tjej som heter Vanessa. Gjorde en hel del farmarbete, traffade inte ens Wendy innan jag for. Men jag ar sa javla glad nu. Kanns som en stor tyngd har lyfts fran mina axlar. Aldrig mer Barraba, aldrig mer Ironbark! Nu blir det kusten, strander och lite avkoppling med manniskor jag faktiskt gillar. Jag vet knappt vart jag ska he mig, sa fri kanner jag mig. Vilket jag tror var kanslan nar jag kom till oz. Har nagra timmar kvar i Tamworth dock. Lunch och shopping nagon?

Kommer nog kunna uppdatera oftare nu, da jag ar tillbaka i civilisationen! Talk to u guys laterzzz!

/Schtiiina

RSS 2.0